Sponsorprojekt

Att som icke etablerad och okänd författare är det nästan omöjligt att få en bok antagen och utgiven av de stora bokförlagen. Därför har jag tagit saken i egna händer och planerar nu att ge ut boken själv. Detta är förknippat med höga kostnader varför jag nu vänder mig till dig för att få hjälp med att förverkliga mitt drömprojekt. Om allt går som planerat ska boken börja säljas i mitten av januari 2015.

Sponsorpaket

100 kronor
Du får ett signerat exemplar av boken till ett attraktivt introduktionspris.

200 kronor
Du får ett signerat exemplar av boken till ett attraktivt introduktionspris och ett erkännande på min Facebookssida.

500 kronor
Du får gratis ett signerat exemplar av boken samt ditt namn bland ”Bidragsgivare” på hemsidan.

Sätt in ditt bidrag på Bankgiro: 727-2537 (Handelsbanken).

BAKGRUND
Första utkasten till de åtta manus som finns om Tjabo skrevs för ca 10 år sedan. Efter hand har nyfikenheten och intresset att prova på som författare tagit över och 2011 satte jag mig ner på riktigt och började arbeta med mitt första manus ”Tjabo & hans vänner”.

Det blev en barnbok för åldrarna 5-9 år, en slags kapitelbok på 48 sidor fylld med illustrationer. Boken har jag gett ut i mitt eget förlag och låtit trycka den hos Publit AB, print on demand.

Nästa bok, ”Tjabo & vargarna”, som snart är tryckfärdig riktar sig till barn mellan 6-12 år. Boken blir med hårt omslag och formatet 19 x 24 cm, 56 sidor med ca 12 färgillustrationer. Den här gången trycker jag boken via ett mycket välkänt mediaföretag, Italgraf Media AB och anlitar även ett distributionsföretag, Förlagssystem AB, för leveranser ut till huvudsakligen bokhandlare och bibliotek runt om i Sverige.

OM BOKEN ”TJABO & VARGARNA”
Boken ”Tjabo & vargarna” utspelar sig i dalarna där vi har vårt sommarställe och där Tjabo har ett gäng hundar som han leker och umgås med. Boken handlar mycket om samspelet mellan människan och olika djur såsom bäver, får och hundar. Självklart har vargarna en central roll i handlingen och även för de människor som till vardags bor i detta vargtäta område kring Västansjö och Grangärde.

Sammanfattningsvis kan man säga att boken visar många exempel på mod, list och vänskap hos karaktärerna i berättelsen.

Stort tack till er som har varit med och sponsrat min bok –

Sponsorpaket 3 – 500 kronor

Esa och Pia Sederlin, Brunna

Inga Bergmark, Sundbyberg

Sponsorpaket 2 – 200 kronor

Helen och Orlando Bergmark Jimenez

Sponsorpaket 1 – 100 kronor

Anita & Krister Öhlin, Kungsängen

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *